Apple MacBook Pro MJLQ2LL/A anmeldelse – Finn ut hvorfor dette er en av de mest populære datamaskinene i dag

A

Hva er viktig for deg i en bærbar datamaskin? Utseende? Sterk PCU-ytelse? Batteritid? Tilkobling? Uansett hva du leter etter, vil Apple MacBook Pro MJLQ2LL/A garantert gi. Denne maskinen gir produktivitet og effektivitet når du trenger det. Det er en sømløs bærbar PC med stereohøyttalere, signatur chiclet-tastatur og 15,4-tommers retina-skjerm.

Alt er synlig på skjermen, med dens evne til å støtte over 5 millioner piksler. Oppløsningen på 2880×1080 gir levende bilder og feilfri tekst. Oppløsningen er enkel å justere. Hvis du ønsker en større skjerm, er det en jevn prosess å koble til en smart-TV via HDMI.

Den generelle konstruksjonen og designen er sømløs: stereohøyttalerne flankerer det karakteristiske svarte chiclet-tastaturet veldig subtilt. Den glødende Apple-logoen pryder lokket. Du får en rotfri opplevelse, siden den bærbare datamaskinen kommer med en rekke trådløse funksjoner. Når du trenger å ta den med et sted, vil det ikke være noen problemer, takket være dens enkle portabilitet og lange batterilevetid.

Maskinvare inkluderer en 4. Generasjon Intel Core i7-prosessor (2,2 GHz), 16 GB minne (loddet) ved 1600 MHz, 256 GB flash-lagring og Iris Pro-grafikk. For video og lyd kommer MJLQ2LL/A med et høykvalitets 720p-kamera, to mikrofoner og stereohøyttalere. CPU-en er en firekjerners prosessor som kan oppnå 3,4 GHz med Turbo Speed.

Det har vært noen forbedringer siden utgivelsen av den forrige versjonen av Apple MacBook Pro MJLQ2LL/A (2011):

Apple MacBook Pro MJQ2LL/A-spesifikasjoner

• Nye porter (to Thunderbolt-videoporter og HDMI)

• Ett pund lettere design

• Skarpere netthinneskjerm

• Overlegen grafikk

• SSD-stasjon for superrask oppstart

• Bedre funksjoner for grafisk design (AutoCad, Illistrator, Print, etc…)

Enhver bærbar PC med en SSD-stasjon har en fordel fremfor de med en tradisjonell HDD, da førstnevnte bruker flash-minne for å holde data lagret. En HDD har bevegelige deler, og en SSD har ikke, noe som betyr at sistnevnte er raskere og mer pålitelig.

Tastaturet beholder forrige versjons kvikke øytaster, og kommer med en praktisk funksjonsrad med taster som kan brukes til å justere volum og lysstyrke, bytte musikkavspilling, se alle åpne apper og så videre.

Når vi snakker om apper, er det ingen mangel på Apple-programvare på denne MacBook. Den kommer med alt fra QuickTime til FaceTime.

Uansett hva du gjør, kan du stole på at maskinen holder seg kjølig. Selv etter streaming av høyoppløselig video, vil det ikke være noen overoppheting. Det varmeste stedet, som er skjermens hengsel, holder seg trygt under 95 grader.

Apple MacBook Pro MJLQ2LL/A er en veldig populær modell, med flere anmeldelser og høye rangeringer enn de fleste andre 15-tommers bærbare datamaskiner på markedet.

Før du kjøper et Apple-produkt, sørg for å se over alle de siste tilbudene. Apple MacBook Pro MJLQ2LL/A rabatter er slett ikke vanskelig å finne. Siden MacBook-er er så populære, er det vanligvis spesialtilbud tilgjengelig på nettet.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta