Apple Laptop Logic Board – Bytt ut eller reparer?

A

Som mange Apple-eiere vil vite at Apple-laptopen er kjent for problemer med logikkkort, er det betryggende her at det blir stadig lettere å få tak i et erstatningslogikkkort til en god pris, enten du velger en ny eller overhalt del. Apple laptop logic board-erstatninger har en tendens til å variere fra rundt $50 opp til $200, et ganske stort gap, men det avhenger av modellen og om du velger ny eller overhalt.

Å bytte ut Apples bærbare logikkplate eller -kort er ikke den enkleste reparasjonen av bærbare datamaskiner, men det betyr ikke at du ikke skal kunne spare noen få dollar ved å kjøpe delen selv, selv om du må betale for monteringen, for å se hva du kan spare spør en reparasjonsspesialist om et tilbud på alt og et tilbud – jeg tror du vil bli ganske overrasket over hvor mye de vil kreve å belaste deg for Apples bærbare logikkkort uavhengig av modell eller tilstand, altså en gang igjen at det å henvende seg til en nettbutikk for bærbare deler har sine fordeler.

En annen ting du må vurdere med Apples bærbare logikkkort er å se på erstatning i motsetning til reparasjon, ganske enkelt fordi reparasjonen av et Apple-logikkkort lett kan løpe over tusen dollar-grensen og kan være en svært tidkrevende oppgave å finne feil. Av denne grunn er det mye raskere, enklere og billigere å fjerne det gamle Apple laptop-logikkkortet og erstatte det.

Når du velger en overhalt del for å erstatte ditt nåværende logikkkort, vær sikker på at det har en slags garanti eller garanti med seg, og enda bedre at det har blitt testet før forsendelse – vi nevner dette siden det er en stor mulighet at hvis du kjøper Apples bærbare logikkplate eller -brett uten garanti, for eksempel en Never Fail-garanti, så hvis det har kommet ut av en spillavhengige maskin som har spilt videospill 20 timer i døgnet i flere måneder, kan det hende at brettet ikke har lenge igjen å kjøre, rekondisjonert eller ikke.

Så ja, velg et renovert Apple laptop-logikkkort eller -kort, men ikke uten garanti eller garanti, det er noen nettsteder som vil hente pengene dine og kjøre etter kjøpet av epledelene, inkludert logikkkortet eller -kortet, da det er andre som vil tilby deg garantier og være der for ettersalgsservice – du må bare bestemme deg for hvem du helst vil handle med.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta