Apple iPod-fenomenet

A

Hvordan startet Apple iPod-fenomenet? Hva gjorde denne lille dingsen til den viktigste teknologiske innovasjonen de siste årene, mens den nesten på egenhånd endret hele forretningsmodellen for musikk? Få produkter har noen gang oppnådd den enorme statusen som Applie iPod-fenomenet ga iPod. Du kan si at iPoden var på rett sted til rett tid, men nøkkelen til dens eksplosjon i popularitet ligger i en god gammeldags markedsføringsmagi støttet opp med en flott enhet og hyppige redesign og oppgraderinger.

Det finnes alltid en nyere, bedre iPod

Hvis den splitter nye iPoden du nettopp har kjøpt ikke allerede er gammel, så er det bare å vente noen måneder eller et halvt år. Apple ruller stadig ut nye modeller av iPod og dette er en av grunnene til at Apple iPod-fenomenet fant sted. Fordi enhetene blir så godt mottatt, selv om du allerede har en, vil du ha den nyeste og nyeste med den ekstra funksjonen din eksisterende ikke har.

Folk har virkelig lyst på de nyeste iPodene, så iPod deler ut den nyeste modellen umiddelbart og holder uten tvil tilbake med å slippe løs alle funksjonene deres på en gang, slik at de kan gå tilbake senere og gi ut enda en ny modell. Siden oppstarten har det vært dusinvis av forskjellige typer iPod-er avduket og mye innovasjon underveis.

Fra å krympe dem enda mindre til å øke minnekapasiteten og funksjonaliteten, til nylig å legge til en iPod med berøringsskjerm, stopper aldri magien. Det er så mange Apple iPoder der ute at hvis du faktisk ønsker å lese Apple iPod-anmeldelser på hver enkelt, kan du finne deg selv å starte på dataskjermen i flere timer, om ikke dager!

For øyeblikket kan du få iPod Nano, iPod Shuffle, Classic iPod og iPod Touch. Shuffle er selve symbolet på bittesmå og bærbart, og kan bare festes på buksene eller skjorten og gir fortsatt 1 GB lagringsplass. Nano er et stort steg opp fra det, med en skjerm og lagring på opptil 8 GB. iPod Classic kan lagre opptil 100 GB med digitale medier for å gi et uendelig utvalg av musikk, video og bilder å ha til disposisjon. Og den nye iPod Touch har mulighet for trådløst internett, slik at du kan laste ned ny musikk, se videoer på YouTube og kontrollere alt gjennom den fantastiske interaktive skjermen.

Apple iPod Phenomenon skylder mye til Great Marketing

Den andre faktoren bak den enorme og fryktinngytende populariteten til iPod er markedsføringsinnsatsen som fortsatt legges inn i dingsen. Det er ikke bare en musikkspiller (eller en videospiller, eller en bildeviser, osv.), men det er nesten et statussymbol. Hvis du er trendy og vet hva som er populært, kommer du til å ha en iPod. Den har denne enorme auraen av kult som siver ut av det, som gjør folk i alle aldre gale etter å få tak i en.

Den gode nyheten er at det aldri er for sent å bli med på mani og skaffe deg selv og familiemedlemmene noen Apple iPoder. Hvis du har lest alt du kan fra våre Apple iPod-anmeldelser, og du er klar for neste trinn, å bli med i verden i den bærbare musikk-, bilde- og videoæraen, så kan du kjøpe Apple iPoder.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta