Apple iPhone 10th Anniversary Edition iPhone X

A

Apple det har vært en stund siden Apple lanserte Apple iPhone X 10 -årsjubileet, siden den hadde en stor effekt på klientene med hele frontskjermen som er fullstendig skjermen. IPhone -brukerne vil sikkert kjøpe dette nye produktet.

Apples visjon er å bidra til å lage en smarttelefon som er fullstendig selve skjermen. En derfor oppslukende selve gadgeten går bort i møtet, og en derfor smart kan den reagere på en kran, stemmetonen din og faktisk et glimt. Vel, akkurat nå har du sikkert utført det med den nye iPhone -tiden det er mulig.

IPhone X kommer med en 5,8 tommers skjerm som er en topp netthinne -skjerm, den bruker nye teknikker og teknologi for å følge kurvene i designet nøyaktig, helt til de avrundede kantene elegant. Den tilbyr den første OLED -skjermen til kravene til iPhone med en 1.000.000 til 1 kontrastforhold HDR -skjerm.

Det doble 12 megapikslers videokamera som gir detektorer som gjør det mulig å møte ID. Ditt møte er vanligvis i dag. Sikkerhetspassordet er friskt og beskyttet, og det vil egentlig ikke ha en fingeravtrykkskanner. Encounter ID er vanligvis tillatt av TrueDepth -videokameraet og analyserer enda mer enn 30 000 usynlige prikker for å lage et nøyaktig dybdekart av ansiktet ditt.

Du kan også lage Animoji med den nye emoji -funksjonen ved hjelp av nytt True Depth -kamera som analyserer mer enn 50 forskjellige muskelbevegelser for å speile uttrykket ditt i 12 Animoji.

A11 Bionic den kraftigste og smarteste brikken noensinne i en smarttelefon som har kapasitet til 600 milliarder prosedyrer per sekund. De fire effektivitetskjernene i den splitter nye prosessoren er opptil 70% raskere enn A10 Blend. A11 Bionic -funksjoner bemerkelsesverdige møter i drift av videospill og applikasjoner.

iPhone X Tilbake-knapp som bruker hele skjermen krever et nytt operativsystem med nye funksjoner og funksjoner. Apple presenterer fersk IOS 11, med den kan du sende animoji i kommunikasjon og også gjøre Siri til din personlige DJ.

Apple iPhone X med andre generasjons kontroller og en skreddersydd elektrisk batteristil som opprettholdes opptil 2 timer lenger enn iPhone 7.

Apple iPhone X er en enkelt SIM (GSM) smarttelefon som godtar et Nano-SIM. Tilkoblingsmuligheter består av Wi-Fi, GPS-navigasjon, Bluetooth, NFC, 3G og 4G (med støtte for Music group 40 som brukes av noen LTE-systemer i India). Detektorer på telefonen består av Nærhetssensor, Akselerometer, Omgivende lyssensor, Barometer og Gyroskop.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta