Apple IMac MK442LL/A anmeldelse: En 21,5-tommers alt-i-ett av høy kvalitet med magisk styrepute

A

Det ble lagt ned mye teknikk og design i konstruksjonen av denne alt-i-ett-datamaskinen. Hvis du vil ha klarhet og lysstyrke i en skjerm, lynrask lagring, ytelse og firekjerners prosessorer, får du alt med Apple iMac MK442LL/A.

Den 21,5-tommers Retina-skjermen er bare 5 mm langs kanten. Så tynn som den er, klarer den fortsatt å holde massevis av kvalitetsmaskinvarekomponenter. Det er også Thunderbolt 2-porter som gir rask dataoverføring for eksterne enheter som harddisker og digitale kameraer. I tillegg er fire USB 3-porter, tre-strøms Wi-Fi og Bluetooth-teknologi (4.0) inkludert.

Apple OS er en av de mest fremtredende funksjonene til enhver Mac-datamaskin. Den nyeste versjonen er designet for å være veldig enkel å bruke og intuitiv. Den er konstruert for å fungere feilfritt med Retina-skjermen, slik at du vil se alt på skjermen din med imponerende bilder.

MK442LL/A er enkel å sette opp, siden den er en alt-i-ett og ikke har noe tårn. Alt du trenger å gjøre er å koble den til veggen og legge den til det trådløse hjemmenettverket ditt. Mus og tastatur er trådløse.

Lagring handler ikke bare om plass, men også om ytelse og hastighet. Fusion Drive gir det beste fra to verdener. Det er en innovativ type teknologi som intuitivt kombinerer en harddisk med høy kapasitet med rask flash-lagring. Den kan konfigureres med maksimalt 3 GB lagringsplass. Men hvis du virkelig vil ha superrask ytelse, kan du velge «all-flash»-versjonen.

Iris Pro Graphics (6200) fungerer på samme måte som en dedikert GeForce 940M eller GT 750M. Mange spill, inkludert nyere, kan spilles på denne Apple-datamaskinen.

Hvis du vil bruke et skrivebordsoppsett med Apple iMac MK442LL/A, kobler du det bare til med musen og tastaturet. Hvis du vil ha en bærbar opplevelse, bruk styreflaten. Magic Trackpad 2 gir deg en bærbar opplevelse. Designet har en lav profil, noe som gjør den behagelig å ta på.

Tilkobling og tastatur til Apple iMac MK442LL/A

Det er også mulig å bruke en annen skjerm eller gå med flere skjermer. iMac støtter samtidig den fulle oppløsningen til sin egen skjerm, samt opptil 4096×2304 piksler på en sekundær skjerm.

Magic Keyboard har et Bluetooth-grensesnitt slik at du kan bruke det trådløst. Den kommer også med en USB til Lightning-kabel for når batteriet blir lavt. Apple hevder at tastaturet varer i opptil en hel måned før det må lades opp.

Med alle disse flotte funksjonene er det ikke overraskende at det er positive Apple iMac MK442LL/A-anmeldelser, hvorav mange er førstegangs Mac-brukere. Det er mye for mer erfarne brukere å like også.

Det er rett og slett usant at Apple-produkter sjelden er på salg; det er arenaer som tilbyr Apple iMac MK442LL/A rabatter. Det er viktig å lære deg selv om alternativer hvis du vil ha en iMac – ikke la prisen være for mye av bekymring.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta