Apple IMac MC413LL-A 21,5-tommers Desktop Review (3,06 GHz, 1 TB lagring, Snow Leopard)

A

Spesifikasjoner: Apple har nylig sluppet sin nye generasjon av Apple iMac-stasjonære datamaskiner. Mange funksjoner og maskinvare har blitt oppgradert. Heldigvis var det eneste som ikke har blitt oppgradert prisen! Den nye generasjonen av Apple iMac-stasjonære datamaskiner er nå kraftigere og slankere enn noen gang. 21,5-tommers (MC413LL/A)-modellen kommer med en veldig kraftig 3,06Ghz Core 2-prosessor, 1TB harddisk og 4GB RAM. RAM kan oppgraderes til maksimalt 16 GB. Den 21,5-tommers skjermen er en LED-bakbelyst, full-HD-skjerm (1920 x 1080 i oppløsning). Den lekre kant-til-kant-skjermen er akkompagnert av et sett eller kraftige stereohøyttalere (17 Watt). For grafikkgjengivelse er det ATI Radeon HD 4670 grafikkort. Andre funksjoner inkluderer Bluetooth 2.1, 4 USB-porter, 802.11a/b/g/n wi-fi og mye mer. Denne spesifikasjonskombinasjonen gjør den til en av de mest avanserte forbrukerstasjonære datamaskinene på markedet!

Design: Den nye generasjonen av iMac-stasjonære datamaskiner har noen subtile designendringer. Baksiden av skrivebordet er nå dekket av et stykke sømløst aluminiumsdeksel. Den eneste ledningen som vil bli koblet til skrivebordet er strømledningen. Apple iMac MC413LL/A kommer med et trådløst tastatur og den trådløse Magic Mouse. Den nye Magic Mouse støtter en rekke multi-touch-bevegelser. Akkurat når konkurrentene begynner å ta igjen, har Apple nok en gang tatt et gigantisk sprang i datautviklingen.

Funksjoner og ytelse: Hvis du ser etter en kraftig og stilig stasjonær modell, vil 21,5-tommers Apple iMac MC413LL/A være den perfekte modellen for deg. For øyeblikket selges denne modellen for bare rundt $1489 hver, som er et utmerket kjøp med tanke på den nydelige skjermen og avanserte spesifikasjonene. Enten det er for seriøst arbeid eller lek, vil denne iMac-modellen vise seg å være mer enn tilstrekkelig. Denne lekre iMac-modellen vil være målestokken for kraftige designer bærbare datamaskiner i lang tid fremover!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta