Apple IMac MB418LL/A 24-tommers anmeldelse av skrivebordet – fordeler og ulemper

A

Apple har laget nydelige alt-i-ett-stasjonære datamaskiner i mange år nå. De har også blitt utpekt som en av de beste alt-i-ett-PC-ene på markedet. I denne artikkelen skal vi se nærmere på Apple iMac MB418LL/A 24-tommers skrivebord og hva den har å tilby.

Ulemper: I skrivende stund koster Apple iMac MB418LL/A 24-tommers skrivebord rundt $1400 hver. Denne modellen har en Intel Core 2 Duo-prosessor (2,66Ghz), 4GB RAM og en 650GB harddisk. For en lignende pris kan du få 8 GB RAM og en 2TB harddisk (på HP Pavilion Elite M9600T). Men igjen, alt-i-ett-PCer er kjent for å være dyrere.

Til dags dato er dette min tredje iMac, og jeg kan ikke unngå å legge merke til at visningsvinkelen er litt smalere enn mine eldre iMac-stasjonære datamaskiner. Den blanke skjermen er virkelig stilig, men reflekterer lett lys i bakgrunnen. Selv om det er gjort mange forbedringer på den nye Apple iMac MB418LL/A 24-tommers stasjonær PC, er det bare ikke mange interessante maskinvarefunksjoner på denne modellen sammenlignet med andre vanlige Window-baserte stasjonære maskiner.

Fordeler:Apple iMac MB418LL/A 24-tommers skrivebord er en av de rimeligste alt-i-ett-stasjonære datamaskinene på markedet. Det er et skikkelig kupp å få en 24″ skjerm til denne prisen. Blant Apple-datamaskiner er denne modellen et av de beste kuppene.

Takket være den kraftige grafikkbrikken (NVIDIA GeForce 9400), var det en fryd å spille spill og se filmer på Apple iMac MB418LL/A 24-tommers skrivebord. Det dynamiske fargeområdet var bra og de svarte var ganske dype.

Utformingen av denne modellen er verdt å nevne. Den har et veldig lite fotavtrykk, og tar veldig lite plass på skrivebordet ditt. Portene er pent oppstilt bak skjermen og den generelle designen er veldig stilig. Som alle Apple-datamaskiner er multitasking-hastigheten på Apple iMac MB418LL/A 24-tommers stasjonær stasjonær.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta