Apple Cider Eddik diett – Lord Byrons diettmirakel fra 1800 -tallet

A

Apple Cider Eddik -dietten er en diett, selv om den kalles en faddiett, men har eksistert siden tidlig på 1800 -tallet, da Lord Byron populariserte bruken av “diettmiraklet”. Til og med Hippokrates var kjent for å bruke det som en helsemiddel, og amerikanske soldater brukte det for å bekjempe fordøyelsesbesvær, lungebetennelse og skjørbuk.

Konseptet med dietten er i hovedsak basert på forutsetningen om ‘et eple om dagen holder legen borte’; men i stedet for et eple er det eplecidereddik, som også kalles cidereddik og eddiksyre.

Eplecidereddik er laget av eddik som er et biprodukt av gjæringen av eplecider. Under prosessen brytes eplecider ned i alkohol og eddik. Eddiken inneholder eddiksyre, litt melkesyre, samt sitronsyre.

Eplecidereddik er lys gulbrun i fargen og selges vanligvis uten å bli filtrert eller pasteurisert. Vanligvis selges det online eller i helsekostbutikker. Mens andre typer eddik brukes til matlaging, brukes eplecidereddik bare for helsen.

Prosessen med å drikke syren har mange påstander knyttet til den, inkludert måter å avverge diabetes og kreft, men mye av det har ikke blitt bevist endegyldig, så det er best å lære så mye du kan om det på forhånd. Uansett kan det ikke skade å ha noe som kommer direkte fra naturen, bare gjør deg godt.

Vi snakker om noe her som har vist seg å være populært i tusenvis av år, fra Hippokrates til Lord Byron, og til og med 1970 -tallet da det viste seg å være populært igjen takket være mange bøker som antydet at det kan være en måte å gå ned i vekt når den brukes med tare, vitamin B6 og lecitin.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta