Apple Airport Extreme: Ideell trådløs enhet for hjemmet, kontoret eller skolen

A

For nylig lanserte Apple den nyere versjonen av sine Airport Extreme-basestasjoner. Forventet kan man finne ikke bare en enkelt Apple Airport Extreme-anmeldelse som ble utgitt på nettet bare noen dager eller til og med timer etter utgivelsen av det nevnte produktet, men mange anmeldelser som både berømmer og kritiserer produktet. Disse anmeldelsene ble laget av både kjente teknologinettsteder så vel som av ivrige Apple-produktfans. Selv om disse anmeldelsene generelt kan variere med en annen når det gjelder innhold, var den generelle følelsen fra anmelderne at Airport Extreme er en elegant ruter med god ytelse som enkelt kan brukes selv av en nybegynner Mac-bruker.

En funksjon som var et viktig tema for en Apple Airport Extreme Review er den fysiske utformingen av ruteren. Uten ekstern antenne fremstår Airport Router som en elegant, hvit, kubelignende gadget. For mange er dette en stor faktor siden nevnte design er veldig estetisk og behagelig for øynene. Den passer også godt inn i ethvert moderne miljø. En annen funksjon ved ruteren er den høye påliteligheten til nettverksytelsen. Flere brukere kan vitne om den forbedrede påliteligheten av ytelsen til ruteren sammenlignet med forgjengeren. De klager ikke over frysing eller funksjonsfeil som forstyrrer gleden av internettilgang via WiFi.

Bortsett fra disse gir Airport Router også en enkel oppsettsprosedyre. Selv om ruteren mangler et nettgrensesnitt, tilbyr den installasjonsprogramvare som enkelt kan konfigureres i løpet av minutter ved hjelp av veivisermodusen. Dette er spesielt nyttig for de som nettopp har startet som Mac-brukere. Nybegynnere vil oppdage at det er enda enklere å installere enheten enn å bare installere den med et nettgrensesnitt.

Ruteren har plass til opptil 50 tilkoblede enheter og har 3 Ethernet-uttak. I tillegg har ruteren en USB-port som kan kobles til en ekstern stasjon eller en skriver. Når de er tilkoblet, kan datamaskiner som er koblet til via ruteren også få tilgang til skriveren eller den eksterne stasjonen. Med alle disse funksjonene i betraktning, er Airport Extreme en perfekt trådløs enhet for hjemmet, kontoret eller skolen. Til tross for kanskje en Apple Airport Extreme Review som ser på den begrensede tilkoblingen til ruteren til bare 50 datamaskiner med mishag, følger mange denne funksjonen for å sikre påliteligheten og stabiliteten til ruterens ytelse.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta