Anmeldelse av Apple Bottom Jeans

A

Apple Bottom Jeans-klær ble lansert i 2003. Kleslinjen var rettet mot kvinner med velutstyrte figurer, spesielt baksiden. ‘Curvy’ er deres motto. For å utdype fokuserer Apple Bottom-merket på å bringe ut livsstilskolleksjoner for å feire de naturlige formene og silhuettene til kvinner i stedet for å prøve å få dem til å passe inn i formløse eller upassende klær.

Nelly overvåker personlig hver enkelt gjenstand som produseres av merket og sørger for at den som bærer klærne hans føler seg spesiell på grunn av den iøynefallende designen og den suverene passformen merket lover. Apple Bottom Brand skiller seg ut med sin signaturlogo av et eple på de bakre lommene på jeansen. Klærne faller i kategorien hip hop og casually classy, ​​men kan beskrives som street wear. Merket blander figurklemmende materialer som Lycra med denim for å skape den “koselige” looken.

Apple-Bottom Jeans kleslinje fikk internasjonal popularitet med deres søkekampanje for en merkevareambassadør eller modell som ble sendt på Channels. Verden satte seg opp og la merke til dette unike merket og kolleksjonen ble utsolgt på to uker. Faktisk er merket med i forskjellige hiphop-sanger.

Størrelsene på salg er også varierte, alt fra små til store størrelser. Apple-Bottom plus size-klærne er utsolgt blant større kvinner fordi de til tross for sine større silhuetter ser vakre ut iført disse best passformende og trendsettende klærne. På toppen av det er prisene også rimelige, noe som gjør dem tilgjengelige for et bredere klientell.

Apple bottom jeans-butikker er et shoppers paradis som selger livsstilsprodukter, spedbarnsklær, smykker, vesker, tilbehør osv. De har også undertøy og badetøy. Bortsett fra disse støtter merket også en duft. De velger å være annerledes ved å få frem jeans dekket med rhinestones, perler og intrikate detaljer.

Apple-underdeler kan også bestilles på nett, og de har mulighet for levering samme dag. De er også tilgjengelige på e bay med gode tilbud. I dag er dette merket som startet sin linje utelukkende med jeans imøtekommende til innfall og lyster til fasjonable kvinner over hele verden som lanserer mer stilig og trendy design hver sesong.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta