Administrer iOS -enheter med Google Apps Device Policy -appen

A

Når en ansatt forlater selskapet, sletter du organisasjonsinformasjon og lar private fotografier, kontakter, programmer og dokumenter være upåvirket -eller til og med “slette kontoer”. De to “sletteapparatene” og “slett kontoene” hjelper en Google Apps -administrator med å beskytte selskapets data.

Google forbedret fjernkontroll av organisasjonsprogrammer og informasjon til iOS -enheter i september 2015. Oppgraderingen gjorde det mulig for enkeltpersoner å skille organisasjonsprogrammer og informasjon fra private apper og informasjon om iOS -enheter (Google presenterer lignende egenskaper på Android, som en del av Android for Function) . Endringene gjør Google Apps mer gunstig for bruk i BYOD -atmosfære.

Nå fjerner en fjern “slett kontoer” -kommando sendt til noen koblede iPhone eller iPad data og apper som er installert ved hjelp av alle Google Device Policy -appen. Ingen andre programmer eller informasjon på enheten din kommer til å bli påvirket. Personlige fotografier blir værende, og organisasjonsinformasjon forsvinner fra gadgeten.

De helt nyeste egenskapene for mobilprogramadministrasjon for iOS trenger installasjon. Du vil gjøre endringer både fra administrasjonskonsollen for Google Apps og på alle tilkoblede iOS -enheter.

1. Koble Google Apps til Apple push -varsler

Du må først koble Google Apps -kontoene dine til Apples program for varsling av stasjoner. Deretter genererer Apple et push -sertifiseringsdokument som du laster ned fra Apple og deretter laster det opp til din G Apps -konto. Dette kobler Google Apps og Apple for å la iOS -enhetsadministrasjon.

Logg deg på en Google Apps -administratorkonto og bla til Apparateretning, deretter Mobil (i menyen), og velg deretter “Konfigurer Apple Push -sertifikat.” Når et sertifikat allerede eksisterer, finner du “Håndter Apple Push -sertifikat” i stedet for “Oppsett …” Metoden tar et par minutter og kan kreve at en aktiv Apple ID -konto logger inn på Apples system

2. Konfigurer konfigurasjoner for enhetsbehandling

Deretter navigerer du til en konfigurasjon for enhetsadministrasjon i Google Apps (dvs. i Admin -spillene: Apparateretning | Mobil | Konfigurasjoner for enhetsadministrasjon).

Under delen Generelle innstillinger må du passe på at følgende valg vurderes likt:

• Gi iOS Sync mulighet for forbrukere

Jeg foreslår at du velger ruten “Aktiver apparataktivering” og setter inn din personlige e -postadresse fra boksen. Dette gjør at du uavhengig kan undersøke og godta hver forespørsel om lenke til mobilenhet. Ironisk nok gir dette reduserer og reduserer tilkoblingsprosedyren for nye apparater, men den ekstra innsatsen øker bedriftens sikkerhet.

3. Sett inn hviteliste iOS -programmer

Til slutt kan du inkludere et gratis iOS -program i din egen organisasjons “Hvit listede iOS -program” -oppføring (i administrasjonskonsollen, og deretter gå til Enhetsretning | Mobil | Hvitlistede iOS -apper). Velg den buede handlingsknappen nederst til høyre på skjermen, søk etter tittelen på et iOS -program, og sett den inn.

Du kan inkludere et gratis iOS -program i oppføringen. Du kan inkludere Chrome -nettleseren og også invitere folk til å bruke Chrome på iOS for surfing og Safari på iOS for individuell surfing.

Husk at alle programmer som er lagt til et iOS -apparat i Google Device Policy -appen, er de som blir slettet fra en fjern “slett kontoer” -utløser. For eksempel, hvis du inkluderer Last Pass -programmet, vil et fjernt “slette kontoer” ikke bare eliminere Google Apps -informasjon, det ville også slette Last Pass -kontodata fra apparatet.

Installere hvert iOS -apparat

Hver person som ønsker å bli med en iOS -enhet for din egen organisasjons Google Apps -kontoer, må fullføre de neste trinnene.

1. Installer programmet

Du vil logge deg på med Google Apps -kontoene dine og la programmet sette opp en Google Apps Device Policy -profil på systemet ditt. Du må kanskje også vente på din egen Google Apps -administrator for å revurdere registreringen av enheten.

2. Installer programmer

Etter at apparatet ditt er godtatt, starter du Google Device Policy -appen og velger et av de listede programmene du vil sette opp. Disse programmene blir automatisk knyttet til dine egne Google Apps for arbeidskonto informasjon. Programmer installert på denne måten kan bidra til å isolere og beskytte virksomhetens informasjon fra de personlige iTunes -kontoene og programmene.

Etter hvert av de ovennevnte trinnene, hvis du noen gang vil sende en fjern “slett kontoer” -kontroll til enheten, vil alle programmene som er installert i Device Policy -programmet -og tilhørende informasjon -sannsynligvis bli slettet. Imidlertid vil alle personlige programmer og informasjon forbli uforstyrret på gadgeten. Hvilke programmer har du inkludert?

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta