7 eplecidereddikeliksirer du faktisk vil drikke

7

Start dagen din riktig med et skudd av denne immunforsterkende eliksiren. Lag en stor porsjon, og ha den for hånden for en rask drink som hjelper fordøyelsen, reduserer halsbrann og tilfører sunne probiotika til tarmen din for optimal funksjon.

Tarmen er episenteret i immunsystemet. Når den er av, kan hele kroppen virke i en funk, med hjernetåke og en generell følelse av elendighet. Mange opplever halsbrann som et resultat av en ut-av-whack tarm, mens andre har vanlige magesmerter eller hudproblemer. Ofte er det en enkel løsning for å tilføre sunne bakterier tilbake i fordøyelsessystemet for å balansere den generelle floraen. Gode ​​bakterier er nøkkelen til å holde ting i sjakk, og bekjempe veksten av parasitter.

Epleeddik i rå form inneholder stammer av “Moren”. Dette trådlignende stoffet inneholder eddiksyre, utmerket for å bekjempe “dårlige” bakterier samtidig som det tilfører “gode” bakterier. Gurkemeie er en av de rikeste urtene når det gjelder å bekjempe betennelser i kroppen eller miljøbelastninger. Gurkemeie brukes ofte til å behandle IBS, og når det kombineres med kajennepepper, skaper det et kraftig team av antiseptiske og antiinflammatoriske fordeler for å behandle tarmproblemer. Rå honning søter dette skuddet, og tilfører mineraler og enzymer for å roe ned fordøyelsessystemet.

7 eplecidereddikeliksirer du faktisk vil drikke

1/7

For å øke fordelene med eplecidereddik mye mer, presenterer vi deg måten å tilføre den med terapeutiske urter og krydder.

Immunity Elixir med infundert eplecidereddik

2/7

Hvem visste at du ville legge ACV til en smoothie?! Vår holistiske ernæringsfysiolog deler den oppskriften sammen med en haug med andre som hjelper til med å gjøre inntak av eplecidereddik ekstra velsmakende.

Eplecidereddik Protein Smoothie

3/7

Vi deler en trio av porer og hudrensende eliksirer på denne utgivelsen, sammen med en krydret lemonade laget med eplecidereddik. Bonus: cayenne og kanel vil også gi stoffskiftet et kick.

Krydret ACV Lemonade

4/7

Ok, denne vil ikke være den beste å drikke – klokke identifiseringen – men dens brennende stil betyr at immunsystemet ditt høster mange fordeler.

5/7

Hvis du har et svakt punkt for brus, er denne for deg. Smakene av bjørnebær, blodappelsiner og rosmarin hjelper maskerer ACV.

Alkaliserende Blackberry Cider Fizz Mocktail

6/7

Busker er en av mange tradisjonelle metoder for å reparere eplecidereddik. Og denne oppskriften holder seg i opptil 6 måneder i kjøleskapet!

Energigivende høstkanel-eplebusk

7/7

Et glass sitronvann er en stift i mange av morgenrutinene våre, men du kan gi det vannet mye flere fordeler ved å inkludere litt ACV.

Sitronvannselsir

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta