5 Google AdWords -funksjoner du bør bruke i 2018

5

Det er mye å vite om administrasjonen av Google AdWords. Googles personvernerklæring er fortsatt ikke så høy som de oppdaterer og slipper løs de nye funksjonene for AdWords -plattformen. Det kan ta litt tid å forstå det nye grensesnittet til Google AdWords, men når du får det, blir det akkurat som et stykke kake. I år 2018 befant Google seg i en brytingskamp om produktannonsering med Amazon. I år introduserer Google AdWords -ledelsen noen nye kule funksjoner for markedsføringsvirksomheten. Du må ha følgende fem funksjoner, enten du driver en bedrift til forretningsselskapet eller en digital butikk. La oss finne ut hva som er hovedfunksjonene som ble introdusert av Google AdWords -administrasjonen.

Innen år 2019 vil den gamle versjonen av AdWords -administrasjonsgrensesnittet fase ut, og du får det nye grensesnittet som hjelper deg å handle bedre.

Her er listen over fem funksjoner du bør bruke i 2018 av AdWords -administrasjonen.

Det nye grensesnittet til AdWords

Sikkert brukerne vil ta litt tid å bli vant til med det nye grensesnittet for Google AdWords -administrasjon. Når de forstår grensesnittet, vil de sikkert elske det. I det nye grensesnittet kommer du inn i verden der du kan by på forskjellige anropsutvidelser, målrette inntekter, gå gjennom noen nye destinasjonssider og også promotere rabatter. Det nye grensesnittet for Google AdWords -administrasjon gjør alt dette mulig for brukerne.

I det nye brukergrensesnittet til Google AdWords -administrasjonssystemet får du nytt brukergrensesnitt, i tillegg til noen fantastiske kontroller. Den mest foretrukne oppgraderingen av brukergrensesnittet er rapporter om anropsdetaljer. I den eldre versjonen kunne du bare se nivåene, men i det nye grensesnittet får du vite hvor lenge varigheten av søkeordene dine gir. I det nye grensesnittet til Google AdWords får du det kule dashbordet hvor du kan se alle trendene.

Tilleggskampanjer

I år 2018 ble mer enn 180 milliarder dollar brukt på digital markedsføring. Hva har dette å gjøre med kampanjeutvidelsene? I den nye oppgraderingen av Google AdWords er den store oppgraderingen markedsføring av utvidelser, da du ved hjelp av dette kan skyve produktet til flere dører. Det er en veldokumentert ting i Googles retningslinjer at økningen av utvidelsene avhenger av klikkfrekvensen. Annonsører prøver alltid å engasjere flere kunder. Google prøver å gjøre alt for deg, slik at du vil bruke på AdWords, ikke på Amazon.

Meldingsutvidelser

Hvis du designet destinasjonssiden til et mesterverk, er det mange sjanser for at brukerne vil kontakte deg før du leser siden din. Du må bruke den nye utvidelsen av Google AdWords “Meldingsutvidelse” slik at de enkelt kan kontakte deg. Meldingsutvidelser tar virkelig del i engasjementet til brukerne med landingssiden din. Meldingsutvidelser er den viktige delen av landingssiden din. PPC -administrasjon fungerer også her, som i en standard tekstannonse, kan brukerne klikke på siden din, men samspillet er ikke alltid 100%. PPC -ledelse er den andre siden som hjelper deg på en annen effektiv måte. Hvis du vil bruke meldingsutvidelsen, får du vite hva brukerne dine egentlig vil ha fra deg.

Ring bare annonsene

PPC -administrasjon fungerer i form av Samtale -annonser. Vær oppmerksom på at kun anropsannonser bare vil kjøres på mobilaktiverte enheter. Dette tillater optimalisering for klikk på telefonsamtaler. Google AdWords låser opp mer enn nok data til at du kan kjøre en kampanje med kun anropsannonser. Ved hjelp av å ringe bare annonser, kan du se følgende ting som

    Hvor mange brukere klikker på siden din uten å ringe? Hvor mange anrop ble foretatt og hva er lengden på hver samtale Hvilke søkeord ble produsert da det ble klikket på annonsen?

Shopping -kampanjer

Shopping -annonser leveres av AdWords, ettersom dette er den beste måten å markedsføre shoppingkampanjene på. Et enkelt søk kan gi et stort antall resultater mot produktet ditt. Dette er forskjellen på hva shoppingannonser kan gjøre. I følge den siste rapporten kom 87% av klikkene fra shoppingannonsene og 60% av shoppingannonsene er søkeord uten merke.

Siste merknader

AdWords oppgraderte så mye i 2018, og disse verktøyene vil forhåpentligvis hjelpe deg og gi deg en ny tilnærming. Hvis du fortsatt sliter, må du bestille time med våre eksperter og fagfolk for å få fart på kontoen din.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta