5 fordeler ved å kjøre en Google AdWords-kampanje

5

Du kan kjøre annonser for å skape flere potensielle kunder og inntekter. Du kan tilby flere produkter på nettet. Du kan få mer trafikk til nettstedet ditt. Men det er ikke så rett frem. Det er forskjellige ting å forholde seg til. Vi bør undersøke fordelene med Google AdWords som annonseringsplattform.

Siden du får det umiddelbare resultatet i Google AdWords på grunn av dets åpenhet og hurtighet, er det derfor Google AdWords alltid foretrekkes, og det er verdt hver krone du bruker på det.

 1. AdWords fungerer raskere enn SEO

Den største fordelen med Google AdWords er at det fungerer raskere enn SEO. Både SEO og Google AdWords er nettsøkeverktøy som fremmer metoder for å skape mer trafikk og potensielle kunder. Dessuten er det rent en ledende generasjon veien for hele prosessen.

Her er noen grunner til at det er raskere og mer levedyktig: –

 • Du kan konsentrere deg om ulike søkeord samtidig.

 • Du kan slå kampanjen av og på når du vil.

 • Kampanjer som vises på det høyeste punktet på siden får rask synlighet.

 1. Øk merkekjennskapen

Google AdWords, sammen med å øke trafikk, klikk og konverteringer, er også en produktiv tilnærming for å fortelle publikum om merkevaren din. Når det gjelder SEO, avhenger rangeringen din i tillegg av mengden av merkenavnjaktene dine og dens varianter. Det er en annen grunn til at du bør fokusere på merkevarebevissthet gjennom søke- og displayannonser.

 1. Mer synlighet gjennom Gmail Box for målgrupper

En av de mest brukte reklameteknikkene i enhver bedrift er epost markedsføring, som er grunnen til at Gmail-annonser også kan være nyttige. I september 2015 inkorporerte Google lokale Gmail-kampanjer med Google AdWords og gjorde det tilgjengelig for alle publisister, noe som betyr at du kan oppnå flere potensielle kunder gjennom deres Gmail-innboks.

Gmail-annonser vises på avanseringsfanen, men noen ganger kan du også se den på den sosiale fanen. Disse kampanjene fortsetter å kjøre på både datamaskiner og mobiler. Siden Gmail-kampanjer for det meste koster mye, ikke så mye som søkeannonser, i tilfelle du har en liten kostnadsplan, kan du på det tidspunktet prøve Gmail-annonser også.

 1. Gjenopprette kontakten med besøkende på nettstedet ditt

Du kan ha vindu shoppere på nettstedet ditt. Dette er personer som har gått til hver av sidene på nettstedet ditt, men som ikke har gjort noen handling. Hvordan ville du hjelpe dem til å huske deg og hva du kunne oppnå for dem? Gå inn i Display Remarketing- og RLSA-kampanjer.

 1. Spor og mål kampanjens resultater konsekvent

Det er usedvanlig vanskelig å kvantifisere resultatet av tradisjonelle annonser som dagsaviser, radio, kommunikasjons-TV, eksterne kunngjøringer, brosjyrer og så videre. I tillegg er de betydelig dyrere enn Google AdWords. Du kan ikke kontrollere din egen økonomiske plan og forbruk. Du vil heller ikke vite kilden til potensielle kunder som stammer fra disse mediene, med mindre klienten din avslører det. Derfor ville det være usedvanlig vanskelig å beregne ROI fra tradisjonelle medier.

Uansett vil AdWords fortelle deg nøyaktig hva som skjedde med slaget. Du ville vite:

 • Hvem trykket på annonsen din.

 • Hvor mange potensielle kunder er opprettet.

 • Hvor mye aktivitet du har fra AdWords til nettstedet ditt.

 • Hvilket søkeord skapte flest søk og potensielle kunder.

 • Hvor mye koster det deg per kundeemne.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta