2 måter å tjene Google AdSense-provisjoner på

2

Det er ikke lett å tjene penger med Google AdSense. Du skulle tro at alt folk trenger å gjøre er å klikke på disse vertsannonsene og at du vil bli rik i løpet av kort tid. Og i noen tilfeller kan det være vanskeligere å tjene penger med Google AdSense enn å tjene penger med en e-bok på $7.

Tro meg ikke? Hvis ikke, så bare se nærmere på din egen virksomhet. Får du den typen AdSense-inntekt du var ute etter? Hvis ikke, så antar jeg at du skjønner poenget mitt. Poenget er at hvis du vil ha suksess med Google AdSense, må noen ting være i tråd for å tjene penger med inntektsmuligheten.

I dagens leksjon vil jeg dele med deg noen av tingene du kan gjøre for å begynne å tjene gode penger med Google AdSense med en gang. Disse tipsene er enkle og enkle å gjøre, og du bør ikke ha noen problemer med å implementere dem. Her er det første tipset for å tjene penger med Google AdSense:

1) Gjør innholdet ditt bra

Innholdet ditt er den eneste grunnen til at folk vil besøke nettstedet ditt. Og hvis du ønsker å få tilbakevendende besøkende, må du gi innhold som er fantastisk og bra. Uansett hvilken nisje du befinner deg i, er poenget at du trenger veldig bra innhold for å holde leserne fornøyde – og for å få målrettede AdSense-annonser til å vises – og dermed øke sjansene for at folk klikker på noe folk er interessert i.

Noen nettbaserte bedriftseiere liker å ta den enkle veien ut og bruke programvare for artikkelskraper eller artikkelspinning og prøve å lage innhold for nettstedet deres på den måten. Dessverre vil dette ikke gjøre noe for besøkende. Besøkende vil bruke omtrent 10 sekunder på å se om de kan forstå tullet som artikkelspinneren opprettet, og vil deretter gå ut av nettstedet ditt.

De vil ikke ha tillit til at de andre koblingene på nettstedet ditt er gode, så de vil bare gå. Så bruk aldri noen form for artikkelspinner for å prøve å “gjenskape” originale artikler. De er ineffektive, stygge, uleselige, og søkemotorer hater dem. Faktisk slår Google ned på AdSense-kontoer som engasjerer seg i denne latterlige praksisen. Her er et annet tips for å tjene penger med AdSense:

2) Skriv minst 400 ord

Artiklene som får flest klikk og mest oppmerksomhet er de som er lesbare, informative og veldig gode. Nå betyr ikke 400 ord at du får en god artikkel. Men typisk, jo lengre artiklene er, jo mer plass er det å tilby eller oppgi noe som er veldig nyttig – selv om det er 1 setning langt.

Jeg personlig gjør det et poeng å skrive artikler på 500 ord. Jeg liker det, og det er lett for meg, men leserne mine har også nytte av det fordi mange av dem synes artiklene mine er veldig gode, og det gir dem innsikt og informasjon om internettmarkedsføring. Gjør innholdet ditt bra på denne måten, så vil folk også holde seg rundt på nettstedet ditt – og hjelpe deg å tjene penger med AdSense.

Lykke til med å tjene penger med Google AdSense i dag.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta