15-tommers bærbar PC-anmeldelser – Apple MacBook Pro MC118LL/A 15,4-tommers bærbar datamaskin

1

Spesifikasjoner: Den nye generasjonen av Apple MacBooks har fått strålende anmeldelser fra kritikere over hele verden og mottar mange Editor’s Choice Awards fra forskjellige fremtredende teknologipublikasjoner. En av favorittmodellene deres var Apple MacBook Pro MC118LL/A 15,4-tommers bærbar PC.

Apple MacBook Pro MC118LL/A har en 2,53Ghz Intel Core 2-prosessor. Den kommer med 4 GB DDR3 RAM og en 250 GB harddisk. Den kjører på Mac OS X 10.5 Leopard-operativsystemet og har en 15,40 tommers TFT-skjerm. Det er en LED-bakgrunnsbelyst og blank skjerm, med en oppløsning på 1440 x 900. For grafikk bruker den NVIDIA GeForce 8400M grafikkort.

Design: I likhet med den nye generasjonen av Apple-datamaskiner, er Apple MacBook Pro MC118LL/A slankere enn de eldre modellene og har et uni-body aluminiumsdeksel. Den er 14,3 x 9,8 x 0,9 tommer i dimensjoner og 5,5 pund i vekt. Totalt sett har den et rent utseende, med DVD SuperDrive på høyre side og alle kontaktene/portene på venstre side.

Funksjoner og ytelse:Selv om du kan få en vanlig Windows OS-bærbar datamaskin på markedet med lignende spesifikasjoner til en lavere pris, la meg bare si rett ut at Apple MacBook Pro MC118LL/A yter mye bedre enn mange andre vanlige bærbare datamaskiner i sin klasse.

For det første kan det innebygde batteriet i Apple MacBook Pro MC118LL/A vare i opptil 7 timer på en enkelt lading. Vi vil være heldige som får 3 timer ut av en vanlig bærbar PC av denne størrelsen. Å kjøre “tunge” grafikkapplikasjoner og multitasking var også en drøm på denne modellen. Ytelseshastighetene i testene våre var mye bedre enn noen av de bærbare datamaskinene som ikke er fra Apple som vi har testet. For øyeblikket er Apple MacBook Pro MC118LL/A priset til rundt $1699 hver, en god pris for en bærbar datamaskin av denne størrelsen.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta